Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Thule RideAlong fietsstoeltje

De Thule Ridealong is regelmatig gereviewd. Het achterzitje wordt daarbij vaak lyrisch ontvangen. Vooral de schouderriemen – het harnas dus – staat bekend als een van de beste momenteel verkrijgbaar. Het veringssysteem en de kantelmogelijkheid zorgen ervoor dat uw kindje heel comfortabel zit.

Kinderzitje met een van de beste harnassen

Gemakkelijk te monteren kinderzitje voor achterop de fiets

De Thule RideAlong is een innovatief vormgegeven kinderzitje voor achter op de fiets. Dit fietsstoeltje heeft een maximaal draagvermogen van 22 kilogram en is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Dankzij de verstelbare, gevoerde gordel zit uw kindje veilig en comfortabel bij u achter op de fiets.

Inclusief montagebeugel

Dit fietsstoeltje wordt inclusief montagebeugel geleverd, zodat u hem gemakkelijk op de fiets kunt monteren. Het stoeltje is geschikt voor ronde frames met een diameter van 27,2 tot 40 millimeter en ovalen frames met afmetingen van maximaal 40×50 millimeter.

Kantelfunctie voor extra comfort

Dit kinderzitje van Thule beschikt over een handige kantelfunctie, die u met één hand kunt bedienen. Op die manier kunt u het zitje tot 20 graden achterover kantelen. Hierdoor zit uw kind een stuk comfortabeler. Dit kantelsysteem beschikt over vijf standen, zodat u hem perfect kunt afstemmen naar uw voorkeur. 

Kindveilige riem

Met de kindveilige riem met grote knoppen maakt u uw kindje gemakkelijk en snel vast in het stoeltje. Dit kinderstoeltje is voorzien van afneembare, waterafstotende bekleding, die in de wasmachine gewassen kan worden. De bekleding kan ook omgekeerd worden, zodat u kunt kiezen uit twee kleuren.

Veilig en comfortabel op pad

De RideAlong van Thule voldoet aan de internationale veiligheidsnormen, dus u kunt veilig op pad met uw kind. Het DualBeam-hangsysteem vangt schokken op, zodat de ritjes comfortabel zijn voor uw zoon of dochter. Verder is dit kinderzitje voor extra veiligheid voorzien van een ingebouwde reflector.

Kenmerken

  • Voor ronde en ovale buis
  • Draagvermogen: 22 kg
  • Van 9 maanden tot 6 jaar
  • Met kantelfunctie
Fietsstoel Expert
Logo