Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Qibbel fietsstoeltje

De kinderen naar de crèche brengen, samen boodschappen doen of een fietstocht maken door de natuur, alles is mogelijk met de kinderzitjes van Qibbel. Deze veilige en comfortabele fietsstoeltjes zijn ideaal om uw kinderen in te vervoeren. De kinderzitjes van Qibbel voldoen aan de strenge veiligheidsvoorwaarden van de EU volgens EN 14344.

Qibbel fietsstoeltje kopen op Bol.com

Veilig, comfortabel en gebruiksvriendelijk

De fietszitjes van Qibbel zijn afgestemd op de grootte van Nederlandse kinderen en de wensen van de consument. Dat houdt onder andere in dat de fietsstoeltjes zijn uitgerust met handige verstelbare voetenbakjes en een verstelbare veiligheidsgordel. Zo zit uw kind gegarandeerd veilig bij u voor of achter op de fiets.

Bij het ontwerp van de voorzitjes en achterzitjes van Qibbel lag de prioriteit bij veiligheid, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Uw kind zit dus niet alleen veilig en comfortabel in het fietsstoeltje, maar u kunt het kinderzitje bijvoorbeeld ook gemakkelijk op uw fiets bevestigen.

Bevestiging van uw fietsstoeltje

Om uw fietsstoeltje op uw fiets te monteren, leveren wij verschillende bevestigingssets. Deze zijn speciaal gemaakt voor de Qibbel kinderzitjes. In onze webshop vindt u hiervoor verschillende sets: een bevestigingsset om uw voorzitje aan het stuur te bevestigen en een set om uw achterzitje op de bagagedrager te monteren.

Fietsstoel Expert
Logo