Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Polisport fietsstoeltje

Het is handig, praktisch en leuk om uw kinderen mee te nemen in een fietszitje. Zo kunt u hen de omgeving laten zien. De fietszitjes die Polisport in het assortiment heeft zijn veilig, comfortabel en zien er ook nog eens hartstikke leuk uit. Kinderen die zelf nog niet kunnen fietsen kunt u zo in het fietsstoeltje plaatsen en er met ze op uit gaan.

Beste Polisport fietsstoeltjes op Bol.com

Marktleider met kinderzitjes

Er zijn fietszitjes die geschikt zijn om voorop te plaatsen en fietszitjes voor achterop, vooral geschikt voor oudere kinderen. Polisport is de marktleider van plastic kinderzitjes in Europa en heeft voor elk wat wils in het assortiment. Ideaal voor ouder en kind.

Groot in fietsaccessoires

Polisport heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in kunststof producten voor de fiets- en motorindustrie. Naast fietszitjes zijn dat onder andere fietshelmen, bidons, spatborden en allerlei accessoires om de fiets of het fietszitje op te leuken of het praktische comfort te dienen.

Missie en Visie

Veiligheid, verscheidenheid en design zijn de speerpunten van Polisport. Daarbij blijft Polisport ambitieus en innovatief, waarbij de wensen van de klant altijd voorop staan. Voor Benelux-markt heeft Polisport speciaal een ontwerper uit Nederland aangetrokken om kinderzitjes te ontwerpen die passen bij de smaak van de Nederlandse en hopelijk ook van de Belgische fietser.

Fietsstoel Expert
Logo