Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Bobike fietsstoel

Je leeft dag in dag uit samen met familie, vrienden, geliefden en kennissen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kinderen staan binnen dit kader natuurlijk centraal. Samen met uw kind fietst u van hot naar her, omdat het altijd leuker is om de wereld sámen te verkennen. Dit moet echter ook veilig zijn en dat is precies waar Bobike zich onderscheidt van de rest. Een Bobike fietszitje is altijd voorzien van een mooi ontwerp, comfortabel materiaal en veilige fietsaccessoires. Als u een fiets stoeltje nodig hebt, dan is een Bobike fietszitje uiteraard de beste keuze. Fietsstoeltjes zijn er in alle soorten en maten, omdat ieder kind van 9 maanden tot 10 jaar veilig op de fiets vervoerd moet kunnen worden. Een Bobike kinderzitje is dan ook altijd te verkrijgen in de maat die u zoekt!

Populaire Bobike fietsstoeltjes op Bol.com

Veiligheid en gebruiksgemak

Of u nu een baby fietszitje, fietsstoeltje of ander kinderzitje zoekt, bij Bobike kunt u voor alles terecht. De vormgeving van deze fietststoeltjes is gericht op praktisch gebruiksgemak, optimale bescherming en ideaal zitcomfort. Dit zijn de factoren die een fietsstoel tot de perfecte keuze voor uw kind maken. Dankzij de vele handige fiets accessoires die Bobike aanbiedt, is uw fietszitje altijd uit te breiden. Zo kunt u kinderzitjes aanvullen met onder andere gordels, voetsteuntjes, armsteuntjes en kussens. Voor de veiligheid van uw kind biedt Bobike zelfs voetbeschermers, omdat een ongeluk met een achter fietszitje in een klein hoekje kan zitten. Bovendien worden haar fietszitjes uitvoerig getest, voordat deze massaal geproduceerd worden. Alle kinder zitjes voldoen dan ook aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344.

Oer-Hollands en milieubewust

Alle onderdelen van een Bobike fietszitje worden in Doesburg gemaakt. Dit is erg uniek in de fietsindustrie en daarom is het bedrijf hier ontzettend trots op. Alle fietsstoel onderdelen worden in eigen beheer gefabriceerd en dat is precies wat zij onlangs liet zien tijdens een open huis. Maar liefst honderd rijwielspeciaalzaken konden aanschouwen hoe de Bobike Maxi, de Bobike Junior en Bobike bekleding worden gemaakt. Daarnaast voelt Bobike zich betrokken bij mens, maatschappij en milieu, wat blijkt uit de milieubewuste wijze waarop de fiets stoeltjes worden geproduceerd. Zij zijn hiervoor zelfs beloond met een CO2 certificaat! Vorig jaar heeft het bedrijf maar liefst 62 ton CO2 bespaard op de productie van fietszitjes.

Fietsstoel Expert
Logo