Fietsstoel-merken

Gevestigde merken en mooie alternatieven

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Zadel Op Stang model 2

18 nov. 2017
“Onze zoon (3 jaar) vindt het helemaal geweldig om voor op de fiets te zitten. Hij kan zo lekker meekijken en kijkt niet de hele tijd tegen mijn rug aan zoals bij een stoeltje achterop. Is ook leuker om lekker te kletsen. Makkelijk te monteren (wel makkelijk met twee personen, zodat de ene het vast kan houden tijdens montage). Enige nadeel was een kleine fout m.b.t. de stang in de montagetekening waardoor ik eerst dacht de verkeerde stang ontvangen te hebben. Snel opgelost door Frank via messenger een berichtje te sturen. Absolute aanrader!”
Zadel Op Stang model 2

Bobike Maxi One achterzitje

15 okt. 2017
“Makkelijk stoeltje om te installeren. Het erop en eraf halen gaat heel soepel en snel. Mooi design. Gemonteerd om ebike wat prima gaat! Snelle levering van frank!!”
Bobike Maxi One achterzitje

Zadel Op Stang model 3

12 sep. 2017
“Zitje gekocht voor op een Cortina Roots Transport. Deze heeft dikke buizen redelijk dicht op elkaar. De bevestiging van het zitje werkt met 2 klemmen voor op de beide buizen. De onderst bouten passen bij deze fiets niet om de onderste buis. Echter met de bovenste klem en de onderste halve klam blijft het zitje zitten, ook met een volwassen man van 80 kilo erop. De bouten zijn zeer stug en lijken in eerste instantie niet aan te draaien, echter met wat meer kracht zijn ze wel strak te draaien. Doordat ze wat moeilijker aandraaien en het behoorlijk passen en meten is hoe het zitje vast moet is het wel erg puzzelen en een geduldig werkje. Ruimte tussen stuur en zadel wordt wel flink beperkt, maar met Roots fiets is op en af stappen geen probleem”
Zadel Op Stang model 3