Fietsstoel-merken

Gevestigde merken en mooie alternatieven

Lees meer Lees minder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Zadel Op Stang model 3

22 dec. 2019
“Ondanks de hogere prijs (toen ik op zoek ging naar dit product, dacht ik 3 á 4 tientjes kwijt te zijn) is dit echt een topding! Ik heb twee kinderen (2,5 en 4) en dus twee Yepp stoeltjes. De jongste zat voorop maar werd echter te groot voor de Yepp mini. Ook was het stuurslot slecht bereikbaar. De jongste zit nu achterop en de oudste op het ‘zadel op buis’-zitje. Wat een verademing! Ik kan nu weer bij het stuurslot en hoef niet meer wijdbeens te fietsen. Door het kleine steuntje aan de achterkant van het zadel kan mijn oudste niet naar achteren glijden en door het klittenband blijven zijn voeten goed op z’n plek. Ondanks de hogere prijs raad ik dit product zeker aan!”
Zadel Op Stang model 3

Bobike Go achterzitje bagagedrager

29 aug. 2019
“Mooie kleur, mintgroen. Makkelijk te bevestigen met een draaiknop zet je hem vast op de bagagedrager. Eerdere reviews gelezen die aangaven dat de bandjes vd voetsteunen lastig te bevestigen of los te maken waren, maar ik ervaar dit niet zo. Bandjes zijn eenvoudig te bevestigen. Gordel werkt verder ook prima. Mijn zoontje zit graag achterop. ”
Bobike Go achterzitje bagagedrager

Thule Yepp Junior Budget achterzitje

11 jul. 2019
“Stoeltje aangeschaft voor op vakantie. Oudste kan nog niet ver fietsen en we wilden toch graag een eindje weg. Oudste is er erg blij mee, kan er langere tijd prima op zitten. Heb wel voor de zekerheid ook de Yeppie Feet op de fiets gemonteerd om te voorkomen dat de voetjes tussen de spaken kunnen komen. Dikke tip: koop de zilveren versie, die wordt niet heet in de zon. Mijn eigen zadel was na een tijdje in de zon niet om aan te raken, het zilveren kinderzitje was maar een beetje warm. Montage was echt super Makkelijk met de meegeleverde inbussleutel. Heb geen eigen gereedschap hoeven gebruiken. Kan iedereen dit stoeltje aanraden.”
Thule Yepp Junior Budget achterzitje