Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietszitjes voor

Fietszitjes voor voorop zijn geschikt voor de jonge spruiten die al de babyluiers ontgroeid zijn, van ongeveer negen maanden tot drie jaar. Bij de fietsstoel-expert hebben we tal van verschillende soorten fietsstoeltjes voor jonge kinderen. VariΓ«rend van een zadel-op-stang model tot voorzitje in eigentijdse kleuren.

Bekijk het beste aanbod fietszitjes voor op Bol.com

Diverse kinderzitjes

De kinderzitjes die u op fietsstoel-expert vindt, zijn van diverse merken die er allemaal om bekend staan dat ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben. De verschillen zijn er natuurlijk wel, qua materiaal, design en gebruik.

Accessoires voor fietsstoeltjes

Sommige modellen, zoals die uit de serie van Bobike-achterzitje, kunnen geleverd worden met kussens, zodat een kinderstoeltje nog gerieflijker zit. Ook kunt u een kinderzitjes kopen waarvan u verschillende onderdelen kunt verstellen, waardoor ze aangepast worden aan de groei van uw kind. Geheel naar eigen inzicht kan de heupgordel versteld worden of voetenbankjes kunt u naar wens verschuiven. Andere fietsstoeltjes zijn op hun beurt reeds voorzien van een windscherm.

Fietsstoel Expert
Logo