Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Fietszitjes achter

De fietszitjes voor achterop zijn er net als fietszitjes-voor verkrijgbaar in veel verschillende modellen en afkomstig van de bekendste fietsstoel-merken. Of u nu op zoek bent naar een klassiek fietsstoeltje-achter of een moderne versie, er is voldoende keus. De fietsstoeltjes voor achter zijn er in twee varianten: voor jonge kinderen (van 9 maanden tot 6 jaar oud) en voor oudere kinderen (van 5 tot 10 jaar).

Bekijk alle achter fietszitjes op Bol.com

Stevige fietszitjes met en zonder drager

Bij Frank zijn er kinderzitjes voor achterop verkrijgbaar die met behulp van een montageset eenvoudig aan de bagagedrager bevestigd kunnen worden, maar ook zijn er fietsstoeltjes waar een drager bij wordt mee geleverd. Zo’n fietszitje kan gemonteerd worden aan de zadelbuis, zodat deze ook geschikt is voor fietsen zonder bagagedrager of één vervangt die niet sterk genoeg is. Gordels achterop vergroten de stevigheid en de veiligheid van de fietsstoeltjes.

Betrouwbaar en comfortabele kinderzitjes achter

Desgewenst zijn er kinderzitjes voor achterop met bekleding voor het nodige comfort. Bertrouwbare fietsstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende merken. Voor elke ouder en kind zit er wat wils tussen.

Fietsstoel Expert
Logo